Compania de Apă Buzău marchează ziua de 22 martie, Ziua Mondială a Apei printr-o campanie de conştientizare şi educaţie a elevilor buzoieni. Astfel, cu sprijinul Inspectoratului Județean Școlar Buzău și al Agenției pentru Protecția Mediului Buzău, se vor organiza mai multe acțiuni, cuprinse în cadrul celei de a II-a ediții a proiectului educațional “APA – UN STROP DE VIAȚĂ”, al căror scop este acela de a forma comportamentul ecologic al elevilor prin stimularea motivaţiei pentru protecţia apelor şi iniţierea de acţiuni de voluntariat. Cu această ocazie elevii vor participa la o serie de activități după cum urmează:
S.O.S. CONSUMUL DE APĂ – campanie de informare stradală în care elevii vor împărți materiale promoționale cu imagini și mesaje adecvate.
APA ȘI VIAȚA– expoziție de desene în urma căreia cea mai bună lucrare va deveni, ulterior, afișul acțiunii.
POLUAREA ȘI PROTECȚIA APELOR – prezentări power-point, referate despre problema reducerii resurselor de apă dulce și impactul asupra mediului.
“APA ÎN OCHI DE COPIL ” – realizarea unor mini-expoziții având ca temă APA și prezentarea unor filme tematice la clasele primare.
Festivitatea de premiere și o parte dintre activități vor avea loc chiar pe 22 Martie, de Ziua Mondială a Apei la Liceul Pedagogic “Spiru Haret“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.