Cezar PREDA si Petre ROMAN
Candidatul dreptei, Klaus Iohannis, stă dezastruos în ceea ce privește intenția de vot a buzoienilor. O recunoaște fostul premier al României, Petre Roman, venit miercuri la Buzău într-o vizită de promovare a candidatului ACL la președinția României.
„Sondajele pe provincie, per ansamblu, sunt foarte bune pentru Klaus Iohannis, dar în ceea ce privește Buzăul nu este așa. Există încă în zona Muntenia și Oltenia o intenție de vot favorabilă lui Victor Ponta”, a declarat deputatul PNL, Petre Roman.

Pe lângă politică, Roman a vorbit la Buzău și despre gropile de pe străzile din municipiu: „Este adevărat că la Buzău mai avem ceva cu care ne deosebim net față de ceilalți compatrioți”, a spus deputatul PDL Cezar Preda.

„Da, gropile. Le-am simțit cât m-am plimbat prin oraș”, a replicat Petre Roman care a vizitat în cursul dimineții o fabrică de confecții din zona Primăverii .
Pe de altă parte, deputatul Cezar Preda a găsit rapid o justificare pentru lipsa de adepți ai candidatului ACL în rândul buzoienilor și anume faptul că aceștia se tem să își arate o altă opțiune politică decât cea față de  candidatul PSD
„Buzoienilor le e frică. Aici este frica cea care determină comportamentul fiecărui buzoian. Nu s-a primit nici un afiș electoral al domnului Klaus Iohannis la magazine, nu le dă voie, au fost amenințați că nu e voie decât cu afișul lui Ponta. Deci, asta va uni Ponta…”, a declarat deputatul PDL, Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.