Festival Folclor-14

Consiliul Județean Buzău prin Centrul Județean de Cultură și Artă organizează la finele lunii octombrie cea de-a doua ediție a Festivalului concurs de muzică și dans popular „Mă uit pe Buzău la vale”.

Festivalul se va desfășura pe data de 25 octombrie la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău și își propune să contribuie la descoperirea și promovarea celor mai valoroși copii-interpreți de muzică și dans popular ai județului, la stimularea interesului publicului pentru receptarea creațiilor folclorice autentice, la valorificarea comorilor cântecului, dansului, și portului popular buzoian.

În funcție de vârstă și aptitudini, concurenții se pot înscrie la una din cele trei categorii: Soliști vocali, Grupuri vocale sau Formații și ansambluri de dans popular, obiceiuri tradiționale pe câte două categorii de vârstă 6-13 ani și 14-18 ani. Consiliul Județean va acorda premii în bani cu valori cuprinse între 100 și 800 de lei, în funcție de locul ocupat pe podium și categoria din care fac parte câștigătorii.

Pentru înscrierea în concurs doritorii trebuie să completeze și să depună până la data de 17 octombrie la Centrul Județean de Cultură și Artă  fișa de înscriere pe care o pot descărca de aici.

Fișele de înscriere pot fi trimise prin poștă la adresa Centrul Județean de Cultură și Artă, Bd. Nicolae Bălcescu, nr.148, Cod 120252, prin fax la numărul 0238-401133 sau prin e-mail la adresa culturasiarta@gmail.com .

.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.