Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Buzău au reţinut duminică un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Buzău, pentru furt calificat, violare de domiciliu şi tentativă la furt calificat.
Tânărul a fost prins duminică după-amiază, în jurul orei 14.00, în timp ce încerca să fure din apartamentul administratorului firmei la care lucra ca muncitor necalificat.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale a rezultat că, pe timpul derulării relaţiilor de muncă, suspectul obişnuia să vină la locuinţa administratorului şi a putut astfel observa că uşa de la intrare avea defecţiuni la sistemul de asigurare, motiv pentru care mama proprietarului obişnuia să lase uşa descuiată, la plecarea din locuinţă.
De asemenea, tânărul este suspectat că, în acelaşi mod, a pătruns în apartament şi în ziua de 4 mai a.c., şi a sustras bijuterii din aur, în valoare de 4500 de lei, reuşind să amaneteze o brăţară.
Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale.

IPJ Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.