Poliţiştii Compartimentului Sisteme de Pază din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul de Ordine Publică au efectuat ieri controale cu privire la modul în care sunt respectate prevederile legii privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.
Au fost vizate unităţi PECO, staţii GPL, unităţi comerciale din municipiul Buzău, dar şi transportatori de valori monetare, poliţiştii efectuând şi testări cu privire la intervenţia la evenimente.
În timpul desfăşurării acţiunii, au fost constatate deficienţe privind funcţionarea sistemelor de securitate, echiparea personalului aflat în serviciul de pază şi modul de executare a atribuţiilor de serviciu.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor aplicate fiind de peste 10.000 de lei.
Totodată, poliţiştii din cadrul Compartimentului Sisteme de Pază au discutat cu transportatorii de valori monetare, cărora le-au reamintit cele mai elementare reguli referitoare la modul de depozitare şi transport de care trebuie să ţină cont pe toată perioada desfăşurări serviciului pentru prevenirea oricăror incidente.

IPJ Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.