Sala 13 a Primăriei Buzău s-a dovedit a fi un loc prea strâmt pentru aleșii locali, prezenți la ultima ședință a Consiliului Local Municipal. Acest lucru s-a întâmplat mai cu seamă între cei doi candidați pentru fotoliul de primar, Constantin Boșcodeală și Paul Negoiță, care, pe tot parcursul ședinței, au evitat să se privească în ochi, ca nu cumva să iasă scântei. Chiar și așa, discuțiile în contradictoriu nu au lipsit nici între cei doi, ca de altfel, nici între viceprimarul Marcel Ciolacu și interlocutorul său consacrat, democrat-liberalul Ion Barbu.

Ciprian STERIAN

5 COMENTARII

  1. De ce domnule preot-afacerist-director-inspector-ginere nu ai curajul sa-ti privesti primarul in ochi? Din cauza mizeriilor pe care le imprastii prin oras si agresivitati cu care ii abordezi pe cetateni, barfind ca o precupeata pe primarul in functie? N-am auzit vreodata ca Boscodeala sa vorbeasca urat despre dumneata si, in general de niciun contracandidat. El acuza cu PROBE!

  2. las-o moale, Petre ! Mai bine interesează-te direct la sursă. Ajunge cu pupincurismul şi cu hoţia! Din cei peste patru sute de angajaţi în funcţii ai primăriei Buzău, nu ai nici un intim să-ţi povestească realităţile??? Etichetele afişate de tine pentru candidatul independent Iulius Negoiţă demonstrează că omul e din timpurile noastre. Nu scrie pe nici o etichetă HOŢ, JMECHER, MAFIOT AŞA CUM SE VEDE DIN ZÂMBETUL PREOPINENTULUI SĂU şi aşa cum ţi-e frică şi ţie că o să fii catalogat.

  3. Ionescu, nu stiam ca s-a modernizat si credinta in Dumnezeu si nici valorile ortodoxismului, dar daca vrei sa subliniezi ca este un preot modern… noi intelegem, noi enoriasii. El chiar e un om din zilele noastre, este un om care iubeste banul, iubeste domnisoarele, iubeste zavistia, si ar vrea sa iubeasca si banii Buzoienilor si Puterea!!!

  4. Uite cine vorbește? un” no name” care se pare să fie Boșcodeală însuși.
    Păi nu a dovedit primarul în funcție că iubește și banul, pentru că altfel nu ar fi agonisit o avere imensă, tot el iubește enorm și domnișoarele, pentru că a trecut prin mai multe scandaluri conjugale, dar a dovedit că iubește și zavistia, întrucât toți buzoienii l-au văzut turmentat rău la volanul uneia din mașinile sale, implicat într-un accident cu cântec.

  5. cand l ai vazut tu pe boscodeala certandu-se cu oameni?? cand l ai vazut tu beat la volan nu mia fi baba de biserica care baga strambe , stai linistita si ai grija de gay ul tau de prieten

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.