O singură săptămână trebuie să mai circule liderul PDL Buzău  cu șofer. Cezar Preda a recunoscut, astăzi, că a dat examenul pentru recuperarea permisului de conducere dar că nu a intrat, încă, în posesia documentului care îi dă voie să se urce, din nou, la volan. Democrat-liberalul a precizat  că a dat examenul în cursul săptămânii recent încheiate și s-a declarat mulțumit pentru că nu a văzut ”picior de presă” în preajma sa, în ziua examenului.

”Erau peste 30 de persoane la examinare, bucuroase că m-au văzut acolo. Am dat la Chimie, la scoală, și am obținut 15 puncte din 15. Urmează ca pe data de 12 iunie să îmi iau și permisul înapoi. A fost ușor pentru că la redobândire sunt mai puține întrebări. Ceea ce nu știam eu este că după redobândire, nu îmi rămân punctele alea pe care le-am primit, ci o să am din nou la dispoziție 15 puncte”, a conchis Cezar Preda, pregătit se pare, să apese din nou pedala de accelerație.

Cezar Preda a rămas fără permis luna trecută după ce a fost prins de radar la Bacău cu viteză neregulamentară. În afara permisului suspendat, democrat liberalul a fost nevoit să achite și o amendă pentru că a uitat de regulile de circulație.

Ciprian STERIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.