Suflă criza pe la restaurantele și terasele din Buzău. Drept urmare, un proprietar de unitate de alimentație publică situată la etaj a ajuns la concluzia că lipsa clienților se datorează celor câteva trepte ce trebuie urcate. Pentru asta, el a cerut și a obținut aprobarea de a-și construi o anexă situată la nivelul solului, astfel încât consumatorii să nu mai facă așa de mult efort. Sperăm ca noua locație să fie cu noroc și să aducă proprietarului venitul scontat. Nu de alta, dar dacă nu merge treaba riscăm să fi fim puși să plătim vreo taxă de cafea în momentul când traversăm zona cu pricina, după modelul consacrat al taxei pe apa de ploaie. Prietenii știu de ce…..
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.