Un bărbat de 46 de ani din Merei a ajuns în arestul Poliției după ce a avut o altercație cu un polițist. Totul s-a întâmplat aseară, după un conflict între bărbat și concubina lui, conflict la care au intervenit oamenii legii.

Polițiștii au găsit chemați după ce individul și-a lovit concubina, o femeie de 44 de ani. Ajunși la locul indicat, oamenii legii au găsit victima cu câteva răni căpătate în urma scatoalcelor aplicate de iubit, motiv pentru care în zonă au fost solicitați și medicii de la Ambulanță.

In timp ce personalul medical acorda îngrijiri victimei, concubinul femeii a ieşit din curte şi a început să înjure și să-l amenințe cu acte de violență pe unul dintre  poliţisti. Pentru că nu se mai potolea, oamenii legii au fost nevoiți să-l imobilizeze pe individ și să-l trimită în arest. El va fi cercetat acum pentru sfidarea organelor judiciare. Femeia în vârstă de 44 de ani a fost  transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, iar până în prezent nu a formulat plângere pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.