Luând exemplul unui hit al verii trei tineri buzoieni au ales, în locul somnului, o noapte de distracție pe străzile din oraș. Pentru că modul lor de distracție nu era tocmai legal cei trei tineri de 19, 20 și 22 de ani au ajuns ieri dimineață în arestul poliției după ce au furat un autoturism pentru a se plimba cu el prin oraș iar din altul au sustras un radiocasetofon.
Puși pe fapte mari, cei trei buzoieni au încercat inițial să fure un autoturism parcat cu cheile în contact în fața unui bloc din municipiu. Deși nu au izbutit ce și-au propus cei trei indivizi nu au abandonat ideea și au reușit cu ajutorul acelorași chei să pornească o altă mașină cu care au plecat la plimbare pe străzile din Buzău. Ca și cum plimbarea nu ar fi fost deajuns iar descuiatul autoturismelor devenise deja o joacă de copii, dintr-un alt vehicul tinerii au sustras radiocasetofon pe care l-au ascuns cu intenția de a-l valorifică în zilele următoare.
Cei trei indivizi au ajuns în arestul poliției după ce un buzoian a semnalat prezența lor, la o oră mult prea matinală, pe strada Prutului din municipiul Buzău acolo de unde au și fost ridicați de oamenii legii.Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore iar acum incearcă sa afle dacă cei trei nu au mai comis și cu alte ocazii fapte de acest fel.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.