Consiliul Județean Buzău în parteneriat cu Muzeul Județean, Banca Națională a României-Agenția Buzău, Asociația „Ținutul Buzăului” și Inspectoratul Școlar Județean Buzău au lansat, luni, Centrul Regional de Resurse pentru Tineret Buzău.

Noul centru își propune sa faciliteze participarea tinerilor la programe organizate de specialiști pentru a-și dezvolta cunoștințele în domeniul financiar, economic și .

„Din discuţiile purtate cu filiala Buzău a BNR, a luat naștere acest parteneriat Este vorba despre o serie de activităţi cu scopul de a construi cărări de rămas acasă. Va însemna o educaţie completă şi complexă la care va avea acces orice tânăr buzoian pentru a se putea dezvolta cultural, financiar şi economic, raportat la oportunităţile oferite de judeţul Buzău şi factorii implicaţi în program. Vor avea loc întâlniri legate de educaţia financiară în cadrul unui amplu program, vor avea loc întâlniri legate de oportunităţi de dezvoltare financiară în directă legătură cu resursele judeţului, întâlniri care îi vor familiariza pe tinerii participanţi cu ghiduri ale aplicantului pentru diferite surse de finanţare rambursabile sa nerambursabile”, a declarat directorul Muzeului Judeţean Buzău, Daniel Costache.

„Educație financiară pentru tineri? Oportunități antreprenoriale în Geoparcul U N E S C O Tinutul Buzaului? Acestea reprezintă doar un fragment din temele de dezbatere pe care le vom organiza în cadrul . Felicitări Muzeului Județean Buzău pentru această inițiativă și mulțumiri speciale partenerilor noștri: Banca Națională a României – Agenția Buzău, Inspectoratul Școlar Județean, Asociația Ținutul Buzăului și Universitatea București”, a scris pe Facebook și președintele CJ Buzău Petre Emanoil Neagu.

 

1 COMENTARIU

  1. Dragi cititori, este foarte incurajator sa vedem cum autoritatile locale si organizatiile partenere se implica in dezvoltarea tinerilor din judetul Buzau. Lansarea Centrului Regional de Resurse pentru Tineret Buzau este o initiativa creativa si utila, care va oferi tinerilor posibilitatea de a-si dezvolta cunostintele in domeniul financiar, economic si nu numai. Asteptam cu nerabdare sa vedem ce programe interesante vor fi organizate de catre specialisti si sa participam alaturi de tineri la aceste evenimente. Felicitari Consiliului Judetean Buzau si partenerilor sai pentru aceasta initiativa frumoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.